Thursday, January 20, 2011

Боротьба зі спамом Vkontakte. Антиспамер для груп Viking Antispam

Раніше я вже робив огляд програмного забезпечення від компанії Viking Studio, яке призначене для розкрути груп вконтакті. Сьогодні ж розглянемо інший продукт цих розробників, що теж використовується для роботи в найпопулярнішій соціальній мережі пострадянського простору. Але мова йтиме не про розкрутку, а про боротьбу зі спамом в групах Вконтакті.

Чим шкідливий спам?

Британські вчені довели, що спам знижує активність в обговореннях групи і зменшує інтерес до ресурсу. Хоча це і так ясно. Заспамленість групи – одна з головеих причин втрати користувачів.

Як боротися зі спамом?

Своєчасне видалення спаму з групи Вконтакті покращує якість спілкування в ній і стимулює відвідуваність. Однак переглядати кожну тему і видаляти по одному повідомленню - довго і неефективно. Viking Antispam ™ робить цей процес простим і зручним. Даний софт дозволяє автоматизувати очищення груп від спаму.

Опис антиспамера

Програма доступна в двох варіантах - версії Lite і Pro. Lite-версія повністю безкоштовна, дозволяє завантажити всі повідомлення в групі і відображає їх у зручній формі. Після цього можна швидко виділити непотрібні повідомлення і видалити їх одним клацанням миші.

anti spam soft

Особисто я скористався цим безкоштовним рішенням. Тому що на більшості груп, які я просуваю і підтримую, відсутня можливість залишати коментарі, відповідно, боротися зі спамом не потрібно. В основному, я просуваю групи-візитки, як джерело для трафіку на сайти. А груп із активними обговореннями у мене всього дві. І для автоматизації очистки спаму в цих групах я використовую безкоштовну лайт-версію Viking Antispam ™.

Версія Pro включає в себе набір фільтрів для автоматичного розділення спам - не спам. У ній також є можливість задавати розклад для перевірки груп через певні проміжки часу. У результаті перевірка і очищення груп виконується ефективно без вашої участі.

Коштує цей цінний антиспам софт зовсім недорого. Ціна версії Pro складає всього 450 російських рублів.

Завантажити безкоштовну версію або купити професійну програму проти спаму ви можете на офіційному сайті компанії Viking Studio.

Також там ви можете придбати програму для масової розсилки запрошень в групи.

0 comments:

Post a Comment