Friday, October 23, 2009

Нова книга Drupal 6 Search Engine Optimization


Ви користуєтесь Drupal 6? Ви хочете збільшити трафік на свій сайт? Тоді ця книга для вас!

З цією книгою та базовими знаннями Drupal 6 (як увійти в систему, створювати контент і встановлювати модулі) - ви зможете побудувати повністю оптимізований під пошукові системи веб-сайт.

Кожен розділ дає просту інструкцію і розказує крок за кроком, як налаштувати в Drupal сео- модулі,  як оптимізовувати під пошукові системи сам вміст, тобто все, що необхідно для збільшення трафіку на ваш сайт. Ви починаєте з огляду друпал-модулів та сео-інструментів, які вам слід використовувати для оптимізації вашого сайту, як налаштувати Google Analytics і так далі.

Кожна наступна глава містить докладні інструкції з реалізації цих можливостей в Друпалі. У наступних розділах охоплюються такі теми, як організація сайту, A / B тестування та автоматичне надання тегів контенту – все, щоб максимально оптимізувати сайт та збільшити рівень конверсії вашого веб-ресурсу.

Коли ви дочитаєте книгу, то автор запевняє, що ваш сайт повинен зайняти хороше місце в пошукових системах. Якщо ви хочете отримати максимальну віддачу від інвестицій у ваш Drupal 6 веб-сайт і отримати значну перевагу перед конкурентами, які не використовують Drupal, то ця книга для вас.

Загальна інформація про книгу:
Назва: Drupal 6 Search Engine Optimization
Автор: Benjamin Finklea
Видавництво: Packt 
ISBN: 9781847198228
Рік: 2009
Сторінок: 240
Мова: Англійська

І тепер корисна інформація тим, хто не буде скачувати Drupal 6 SEO  тут, а хоче дійсно її купити. Для покупки Drupal 6 Search Engine Optimization зі знижкою в 15%, відвідайте www.packtpub.com/drupal-6-search-engine-optimization-seo/book і введіть код DrupalSEO15 (з урахуванням регістру). Packt Publishing дає знижку користувачам офіційного сайту Друпал.

0 comments:

Post a Comment