Wednesday, December 4, 2013

Відкрита реєстрація доменів .УКР без торгових марок для юридичних осіб

Сьогодні відкривається реєстрація доменів .УКР для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, наявність торгової марки НЕ обов'язкова!

Зареєструвати можна доменне ім'я, що збігається з повною або скороченою назвою організації, без зазначення назв організаційно-правових форм. У разі, якщо останнє слово в назві організації - "Україна" (в будь-якому відмінку), то це слово може бути відсутнім в імені домену. Наприклад, ТОВ "Хостинг Україна" має можливість зареєструвати такі імена, як: хостинг-украина.укр, хостинг.укр та хостiнг.укр.

Подати заявку на реєстрацію домену УКР. Відкрита також реєстрація назв об'єктів інтелектуальної власності: патентів на промислові зразки, винаходів і корисних моделей, об'єктів авторського та суміжних прав (у тому числі, назв літературних творів, пісень, фільмів). Складна назва патенту може бути скороченою, якщо опис містить у собі чітко віддільні назву продукту (наприклад , для патенту "ІГРАШКА М'ЯКОНАБИВНА «ЗАЙЧИК»" можна зареєструвати доменне ім'я зайчик.укр). Зареєстровані в якості промислових зразків етикетки (а також чітко помітні слогани на них), упаковки, емблеми, логотипи теж можуть бути використані для реєстрації домену УКР.

Ну і, звичайно, є раніше доступна реєстрація доменів для власників торговельних марок.

Нагадуємо, що в назві домену можуть використовуватися тільки літери українського та російського алфавіту, цифри і дефіс (використання знаків латиниці не допускається).

Подати заявку на реєстрацію домену УКР.

0 comments:

Post a Comment