Wednesday, March 28, 2012

Просування бренду «Білоруські продукти» :)

Білоруські продукти
Відкритий лист послу Білорусі щодо просування бренду «Білоруські продукти»

Вельмишановний пане посол! У ряді торговельних точок України під брендом «Білоруські продукти» реалізуються товари харчової промисловості Вашої країни. Ми дослідили декілька кіосків, і зі здивуванням та жахом не знайшли жодного портрета Лукашенка над касою.

Якщо «Білоруські продукти» не є опозиційними, нам незрозуміло, чому такий розкручений образ, можна сказати – політична мегазірка, не використовується в рекламі бренду. Можливо, це недогляд білоруського міністерства торгівлі. В такому випадку, пропонуємо свої послуги у справі просування зазначеної групи товарів.

В якості бонусу й жесту доброї волі наперед пропонуємо рекламний концепт:
Білоруські продукти – диктатура смаку.
Білоруські продукти – тиранія якості.

Автор: Віталій Чорний (Братство)

Читати далі...

Приклад вдалої графічної реклами сайту

Сайт з пошуку тренінгів та курсів: Зроби своє резюме сильнішим.

реклама сайту пошуку тренінгів та курсів

сайт пошуку тренінгів та курсів
резюме
тренінги та курси

Якщо ці картинки далі будуть добре поширюватися мережею, то в них є шанс стати вірусними, як це колись зробила реклама кафе, яка перемістилася з офлайну в онлайн.

Читати далі...

Thursday, March 22, 2012

Міф про недосяжну ціну вірусного маркетингу

Нещодавно мав суперечку щодо поширеного міфу, що вірусний маркетинг - не може бути дешевим задоволенням. Загалом, воно так і є, але я можу навести приклад, коли для створення успішного вірусу треба лише фантазію, принтер і фотоапарат:



Ми точно не можемо сказати, чи причетні маркетологи "Розетки" до створення і поширення цієї фотографії, але як би там не було, вірусна картинка успішно гуляє тенетами вже не перший рік і робить рекламу інтернет магазину.

Реклама: Скоро настане гаряча пора пляжного відпочинку в Криму! Запрошуємо в приватний пансіонат з доступними цінами і високим рівнем сервісу.

Читати далі...