Thursday, June 28, 2012

Заробіток на Facebook, Vk, Twitter, Youtube, G+, Instagram

Лайктвітз - онлайн-біржа, яка дозволяє рекламодавцям (замовникам) знаходити цільових клієнтів, а користувачам соціальних мереж Facebook, Вконтакті, Twitter, Youtube, G+, Instagram (лайкерам) - заробляти гроші на тому, що їм справді цікаво. 

Як заробляти гроші в соцмережах? 

Ви просто ставите лайки, плюси, підписуєтеся на групи, стаєте фоловерами, робите репости чи ретвіти, а за це вам начисляються бали. Ці бали ви можете перевести в реальні гроші, або витратити на розкрутку свої проектів в соцмережах.

Навіщо купувати лайки? 

Гугл та бінг офіційно визнали, що соціальні чинники напряму впливають на видачу. Про це вже давно заявило багато закордонних експертів. По простому чим більше лайків – тим вище ваш сайт у видачі. Звичайно, вам також не варто забувати про хороший контент, внутрішню оптимізацію та якісні зовнішні посилання.
Друзі, не затирайте реферальні посилання, ви від цього не виграєте. А краще віддячите людині, яка поділилася з вами лінком. Пам'ятайте завжди про те, що вам теж потрібні будуть реферали. Чиніть з іншими так, як ви хочете, щоб інші поступали з вами :)

0 comments:

Post a Comment