Friday, September 23, 2011

Facebook буде вести «історію вашого життя»

На конференції f8 Марк Цукерберг представив новий інтерфейс Facebook, який буде запущений протягом декількох наступних тижнів. Ідея полягає в тому, що всі ваші події, фото, відео і пости будуть розділені на періоди за допомогою «часової шкали» (Timeline), яка відображається праворуч від стіни.
Крім того, стане можливим відфільтрувати відображення потрібного контенту за типом, наприклад, відео, світлини і т.д. Буде можливим додати програми, лайки та інший контент на лінійку, щоб все виглядало менш хаотично, щоб можна було показувати «історію свого життя» так, як ви цього хочете.

Зараз фіча буде запущена для деяких вибраних користувачів, а для «простих смертних» - протягом кількох тижнів. Готуйтеся.



Як на мене, досить цікава фішка. Особливо, для тих хто буквально живе в соціалках. А вам подобається таке нововведення?

2 comments:

  1. Фейсбук, як на мене, дуже слабенький в персональній систематизації записів. Ось "нотатки" мають мітки, але особисті мітки ніяк не представлені в особистому профілі. Ідея добра як логічний розвиток мережі, тепер хоч щось можна буде знайти. Якщо кожного разу тицяти "дивись раніше" внизу сторінки - там купа сміття і ПК зависне від перезавантаження оперативки.

    Для мене історія життя це: закладки в Делішез що сортуються за часом та історія пошуку Ґуґл.

    ReplyDelete
  2. Та невже врешті буде змога хоч якось систематизувати контент та знайти щось. Хороша ідея тож сподіваюся таки на її впровадження.

    ReplyDelete