Friday, March 11, 2011

7 причин не заходити на Connect.ua

connect отзывыРаніше, я всім рекомендував українську соціальну мережу - connect.ua. Це напевно тому, що я "економічний націоналіст" і все своє, рідне я намагаюся підтримати не тільки на словах, а й на ділі. Хоча, Connect.ua завжди був неідеальний і не такий вже й "рідний", але я вірив і надіявся, що він виправиться. Та мої сподівання не виправдалися...

Тому публікую 7 причин не користуватися Connect'ом:

  1. На сайті немає вільного повітря - все засмічено нав'язливою рекламою. Від неї так смердить, що користувач немає чим дихнути. Реклама не тільки в бокових панелях - вона зверху в наглих поп-апах, вона кругом.
  2. Вибираєш українську мову користування, а отримуєш інтерфейс на суржику. Це що вже загальний стандарт в нашій новій країні? Навіть ВКонтакті "чистіший" переклад.
  3. Connect.ua - це не соціальна мережа, це просто брудний, асоціальний сайт знайомств. Нормальні люди негативно ставляться до сайтів знайомств, а тут зробили підміну понять, що це, нібито, соціалка, щоб тут реєструвалися не лише невдахи, які не можуть знайти собі сексуального партнера в реальному житті.
  4. Ні з того, ні з сього, розробники Конкету взяли і видалили всі спільноти (аналог груп ВКонтакті). Хтось їх розвивав, вкладав працю і душу. Уявіть скільки шуму було б, якби Дуров стер всі групи!
  5. Сайт, час від часу, проводив конкурси. Дехто їх вигравав, правда призів не отримував. Я зустрічав багато таких відгуків в мережі.
  6. Повно фейків і ботів мета яких розкручувати менш відвідувані, але більш прибуткові сайти знайомств.
  7. Нові техноголії на Конекті, такі як Ajax зовсім не використовуються, що позначається на швидкості завантаження і зручності користування.
Можливо ви шукали відгуки про Connect.ua, або набрали в пошуковій системі "connect.ua отзывы"? Значить ви потрапили на правильну сторінку. Сподіваюся цей пост вийде в топ Гугла по цим запитам і розробники нарешті щось зроблять для покращення свого ресурсу.

А що ви думаєте про Connect?


Буду радий почути ваші відгуки в коментарях.

38 comments:

  1. Сумнівно, що такий рекламний кошик як Connect.ua не матиме відвідувачів так як є певна аудиторія. Та відверто саме з цих причин і сам його полишив не люблю псевдо українських ресурсів і реклами.

    ReplyDelete
  2. Загалом, реклама це добре, тобто, це нормально...

    Але ж всьому є розумні межі.

    ReplyDelete
  3. На момент створення коннект був соціалкою, тепер змінили профіль на сайт знайомств. Напевно так зручніше монетизуватися.

    Стосовно прирівнювання сайту знайомств до зборища невдах, не погоджусь, це були перші соціальні мережі фактично, якщо не брати до уваги форуми, чати. Люди весь час свого існування прагнули соціальності. Тому там є і добрі люди, а інші - це боти комерційні або фантазія гарна, котра неможлива в реалі.

    На коннекті я мав спільноту Мого Львова з понад 1000 учасників. Навіть довелось відновити власну анкету для модерації спільноти. Проте власника видніше (треба Якось в сергія коркіна запитати, чому таке рішення прийнято).

    ReplyDelete
  4. "На коннекті я мав спільноту Мого Львова з понад 1000 учасників"

    Про це я й пишу - люди вкладали сили і душу. І хіба вам не прикро було за марно витрачену працю?

    Я теж втратив дві тематичні спільноти.

    "Проте власника видніше"

    З одного боку, абсолютно нелогічно видаляти групи на сайті, який монетизується через контекстну рекламу.

    Спільноти генерували контент і, навіть, якщо деякі з них були комерційного характеру (товари/послуги), то це тільки йшло на кристь монетизації, бо на сторінках з комерційними темами буде вища ціна за клік. Це теоретично.

    Але, з іншого боку, якщо соціалку перетворити на сайт знайомств, то, дійсно, групи за інтересами будуть зайві.

    ReplyDelete
  5. обычный серферMarch 14, 2011 at 3:35 PM

    решил посерфить что думают об connect и нашел такую фигню. ребят, не верте! там прикольно и весело. реклама чуть парит но сайт кульный, много фишек действительно оригинальных. не нравится - так не заходи!!!!! зачем обсирать?!

    ReplyDelete
  6. Ура! Спрацювало)) На цю сторінку піщов цільовий трафік з гугла)))

    2 обычный серфер

    Конструктивну критику придумали для того, щоб світ став кращим. Наприклад, чому сервіси від google, facebook, vk можуть мати чистий український інтерфейс, а connect - ні?

    Особливо актуальною є критика в ситуації, коли зміни можливі. Зміни на краще. Цим конструктивна критика і відрізняється від тої коли краще мовчати (як от висміювання Т.Шевченка Олесем Бузиною).

    P.S. Це я поета такого згадав, його ніби в 9-му класі вчать. Судячи з коменту ви вже десь дійшли до цього віку :)

    ReplyDelete
  7. Jara, та там причина проста, знайомства просувати легше, а соціальна мережа потребує великих інвестицій.

    ReplyDelete
  8. 2ELECTRIC
    Несприйняття сайтів знайомств - це, напевно, суб'єктивізм, але всі інші пункти моєї нелюбові більш загальні.

    А щодо того, що "знайомства просувати легше" я з вами погоджуюся. Я вважаю, що цей крок захистив connect'а від смерті.

    ReplyDelete
  9. "Ні з того, ні з сього, розробники Конкету взяли і видалили всі спільноти (аналог груп..." - підозрюю це головна причина створення статті? :)

    ReplyDelete
  10. @ELECTRIC сказав...
    "якщо не брати до уваги форуми, чати. Люди весь час свого існування прагнули соціальності..."

    Як на мене, то саме форум з розширеними профайлами був прототипом всіх соціалок.

    @автору
    Крім цих причин мене дратують часті баги. Проте це не заважає мені щодня заходити на цей сайт.

    ReplyDelete
  11. Треба зробити норамальну соцмережу! Саме українську! Але для цього потрібні гроші, яких в нас немає

    ReplyDelete
  12. Чесно кажучи там і не був зареєстрований, тому що і Вконтакті вистачає(і там думаю видалити сторінку).А робити клони сайтів і плагіатити ідеї, не така вже і велика справа. Хочаа, якщо вони(конект) на цьому теж заробляють копійку-молодці!

    ReplyDelete
  13. зайшов на wiki там тоже матюкають конект, про форуми вже мовчу. на блогах бачу так само. ви всі завідуєте, то й пишете всякі гадості. просто самі нічо не зуміли зробити, де крутилися б такі бабки як на конекті.

    ReplyDelete
  14. Позиції сторінки в google.com.ua:
    (запит/місце)
    connect.ua отзывы - 4
    connect.ua відгуки - 1

    ReplyDelete
  15. дякуючи конекту, я там знайшов свою дівчину.

    ReplyDelete
  16. до Аноніма:
    і тепер коли вводиш Y в браузері, то випадає вже ютуб а не юпорн))))

    ReplyDelete
  17. люблю конектMarch 22, 2011 at 11:47 AM

    а для мене connect - це найбільший сайт знайомств.

    ReplyDelete
  18. Рома ШтукаMarch 27, 2011 at 9:37 AM

    Ніколи не користувався

    ReplyDelete
  19. Користувався і ще досі не видалив анкету. Просто цікаво спостерігати за "розвитком" ресурсу. Зараз всі ці банери змінилися на прохання дати грошей. Заплатіть за все: за оцінки, за прибрання реклами, за супер статус, за супер листи і супер-пупер.
    Дуже прикольно їм буде ввести режим невидимки за гроші, режим "бачити невидимок" за більшу суму і режим "сховатися від тих, хто бачить невидимок" за ще більшу. Десь так скоро і буде :)

    ReplyDelete
  20. 2 Akceptor
    Про неведимок прямо в точку))))

    ReplyDelete
  21. Главная проблема конекта - это фейки. У меня есть такой паразит, что тырит фотки с вконтакте и закидает туда. Я писала администрации - им пофигу :( Ради этого зарегистрировалась на этом гребаном конекте, что бы написать жалобу! Им это что нравится?!! Так они привлекают новых пользователей?!

    Всем заинтересованным и пострадавшим :) рекомендую группу: http://vkontakte.ru/connect_forum_ua

    ReplyDelete
  22. http://vkontakte.ru/connect_forum_uaApril 8, 2011 at 7:59 PM

    Вони просто спамери! Нагадаю, що нещодавно адміністрація Connect.UA хвалилася істотним зростанням відвідуваності. Тепер зрозуміло яким чином воно було досягнуте:

    За останні кілька тижнів безліч українських інтернет-користувачів отримали величезне число небажаних листів електронною поштою від учасників соціальної мережі Connect.ua.

    Одних користувачів запрошують просто приєднатися до соціальної мережі, інших - прочитати повідомлення на сервері. Причому навіть у тому випадку, коли немає облікового запису.

    Варто також відзначити, що не завжди такі запрошення приходять на реальні адреси електронної пошти.

    Частина повідомлень була відправлена ​​від імені реально існуючих користувачів Connect.ua, які взагалі не мали уявлення про те, що від їхнього імені проводиться подібна розсилка.

    ReplyDelete
  23. а мені версія 1.0 подобалася )
    зараз постійно щось міняють, переробляють, назад повертають, зному міняють. жах

    ReplyDelete
  24. Нормальный человек никогда не будет посещать сайт, который рассылает спам от имени несуществующих пользователей.

    ReplyDelete
  25. Никудашняя соц.сеть, куча рекламы, что вылазит отовсюду, тормозит сильно, боты... да и еще к тому-же постоянно само по себе выскакивает окошко про включение платного VIP статуса, одним словом НИКАКОЙ СВОБОДЫ И НАСЛАЖДЕНИЯ!!!

    ReplyDelete
  26. А как вам вот это на странице с анкетой? "Для того, чтобы найти своих друзей, укажи свой Email и пароль от почты".. А ключ от квартиры не надо??.. это ж полный ппц..

    ReplyDelete
  27. @Anonymous
    Я й не помітив про пароль)) Конект жжот))

    Я вже звідти видалився. Колись реєструвався з думкою, що це буде українська соц мережа типу як mixi.jp в японців, але...

    ReplyDelete
    Replies
    1. как удалиться из Коннекта????

      Delete
  28. Навязчивая сеть с претензией на социальную. Не хочется обижать первоначального создателя, сейчас это реклама всего за свои мани.

    ReplyDelete
  29. До літа 2011 року це був досить цікавий сайт, а зараз... просто жах.
    p.s. Я теж там собі знайшов дівчину. За це їм спасибі.

    ReplyDelete
  30. Навіть не пам'ятаю, як зареєструвалася там, але видалити анкету звідти неможливо!!! Надіслала більш ніж 20 запитів на видалиння анкети, але анкета й досі на сайті!!!

    ReplyDelete
  31. Анкета не удаляется, ни через форму удаления на connect.ua, ни при удалении почтового ящика на мейлру. Единственный выход - получить бан от администратора.
    Рецепт прост.
    Заливаешь туда фоток штук 50 с любого порносайта, шлешь массово симпы бабушкам лет за 50, и через 30 минут аккаунта нет :)

    ReplyDelete
  32. я думаю нормальний сайт, щоб вижити і вирости потрібно заробляти гроші, а коли є гроші то вже можна думати і про щось серйозніше, тому сайт при всіх своїх недоліках справляє позитивне явище... Як сайт знайомств просто чудовий, він просто враховує менталітет українців і цим все сказано... Якщо ви знаєте що вам потрібно, то ви на сторонні речі просто не звертаєте уваги, а якщо звертаєте то ви просто не зосереджені на тому що вам потрібно, як і по відношенні до всього в цьому житті... Поганому танцюристу і яйця заважають...

    ReplyDelete
  33. таке враження що на сайті то і людей немає, спілкуєшся з роботами, за 2 дні не побачив нормальної живої відповіді ні від кого, жах

    ReplyDelete
  34. ху**ня какая-то

    ReplyDelete
  35. для тех кто в активном поиске етот сайт в самый раз

    ReplyDelete
  36. Меня удивило то что птсать сообщения можна ограничено без према. Зачем? спрашиваеться если сайт и так не плохо может заробатывать и на рекламме

    ReplyDelete
  37. нашел там свою будущую жену)) ждем ребенка )случай - раз на миллион наверное

    ReplyDelete