Wednesday, November 10, 2010

Як розкручувати сайт в офлайні. seo та графіті.

Розкрутка сайту - це не тільки внутрішня оптимізація та лінк білдінг. Термін розкрутка - значно ширший. Сайт може зовсім не бути оптимізованим, але гарно розрекламованим в оффлайні, тому він буде розкрученим.
Графіті - це теж один з методів популяризації свого веб-ресурсу.
Раніше я думав, що розкручувати сайт з допомогою графіті можна тільки на якусь політичну тематику. Так робило Братство, ВО "Тризуб", ВО "Свобода".
Що ж стосується будь-якої комерційної тематики, то тут важче і не завжди доцільно розмальовувати стіни іменем вашого домену.
Та на приведених фото якраз яскравий приклад ефективної розурутки через графіті туристичного сайту курорта Піщане - peschanoe.net.
Кругом на видних місцях пляжів та по самому містечку власники ресурсу намалювали графіті, які рекламують peschanoe.net.

3 comments:

  1. Оригінально й ефективно!!! Є "1 -" це ставлення навколишніх людей які далекі від Інтернету та старшого покоління і чи підтримує такий вид реклами місцеве самоврядування(місцева влада) хоча тут важко сказати та все ж цей спосіб думаю матиме велику цінність та прибутковість у продавців спеціальної фарби в балончиках. Вартість такої реклами буде рівна вартості реклами в Інтернеті або майже такій!

    ReplyDelete
  2. Эффективно и недорого в принципе. Кроме этого я еще заказывал нашим местным таксистам наклейки на все заднее стекло WWW.PESCHANOE.NET + календарики + визитки за свой счет.

    Кстати, краску в баллончиках сначала покупал в магазине, потом увидел, сколько ее понадобится и поехал на оптовую строительную базу. Сэкономил процентов пятьдесят от розничной цены, взял сразу несколько упаковок каждого цвета.

    С уважением, администратор сайта Песчаное.

    ReplyDelete
  3. Дякую, Євгене, що поділилися своїм досвідом.

    Багато вам трафіку і конверту його в багатих туристів!

    ReplyDelete