Wednesday, October 7, 2009

Новинка! Теми для Google Chrome!

Хороша новина для всіх любителів браузера Google Chrome (гугл хром) - тепер ви можете вибрати одну із тем дизайну і встановити її. Відповідно зовнішній вигляд зміниться в тому чи іншому стилі.

Галерея тем досить багата, але більшість дизайнів від художників надто засмічені і неюзабельні. Мені більше сподобались теми від самого гугла.

Тим, що одразу побачили, що там є непряма реклама і лінки на сторнні ресурси. Я одразу подумав, що тему зробити може кожен і, якщо вона зроблена по стандартам, то після модерації її опублікують в вищеописаній галереї. Але як сказано на офіційному блозі Хрома: "We invited leading artists, architects, musicians, illustrators, filmmakers and fashion and interior designers from across the globe to create artwork for an unusual canvas: the modern web browser."

Перекладаю: "Ми запросили провідних художників, архітекторів, музикантів, ілюстраторів, кінорежисерів, модельєрів та дизайнерів з усього світу, щоб створити картини на незвичному полотні: сучасному веб-браузері."

Отже, трафік на ваші дизайнерські сайти з галереї тем, поки що здобути не вийде. Але є варіант створювати свої  теми і розміщувати на своїх ресурсах. Буде потрібний користувачу контент, хтось буде його радити - будуть і лінки, а головне - трафік.

0 comments:

Post a Comment